Τοσίτσα 6, 106 82
Αθήνα, Ελλάδα
Δε - Πα
08:00 - 16:00
+(30) 210-3211585
argyroscompany@gmail.com

ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ

ΦΙΛΤΡΑ ∆ΙΗΘΗΣΗΣ
Τα φιλτρόχαρτα διήθησης CKP χρησιμοποιούνται ευρέως σε όλες τις εφαρμογές σε σχέση τους τομείς τροφίμων, χημικών και φαρμακευτικών προϊόντων. Εξαιτίας των ανώτερης κλάσης μηχανικών ιδιοτήτων των στρωμάτων αυτών, εξασφαλίζουν τα καλύτερα αποτελέσματα από το αρχικό φιλτράρισμα έως και την αποστείρωση και αποτελούν εγγύηση προστασίας για τα επόμενα στάδια της διαδικασίας της διήθησης.

ΧΑΡΤΟΝΙΑ ∆ΙΗΘΗΣΗΣ
Η σειρά των χαρτονιών περιλαμβάνει προϊόντα τα οποία μπορούν να ανταποκριθούν στις συγκεκριμένες ανάγκες πολλών βιομηχανικών τομέων. Τα χαρτόνια διήθησης που παράγουμε είναι κατασκευασμένα από ποιοτικούς πολτούς με υψηλή περιεκτικότητα σε α-κυτταρίνη, με προσθήκη χνουδιού σπόρων βαμβακιού εκεί που απαιτείται. Η σειρά είναι διαθέσιμη σε ουσίες από 250 έως 780 g/m2.

ΧΑΡΤΙΑ ∆ΙΗΘΗΣΗΣ
Τα χαρτιά διήθησης, λόγω της χρήσης καθαρών πολτών με χαμηλή περιεκτικότητα σε τέφρα και ουδέτερο pH είναι το σημείο αναφοράς για όλες τις εφαρμογές ποιοτικής ανάλυσης. Η σειρά είναι διαθέσιμη σε υλικά από 67 έως 90 g/m2.

ΧΑΡΤΙΑ ∆ΙΗΘΗΣΗΣ ΚΡΕΠ
Αυτό ουσιαστικά είναι ένα υλικό φίλτρου με εξαιρετική ελαστικότητα και αντοχή, το οποίο χρησιμοποιείται ως ενίσχυση στις διηθητικές ύλες και προστασία για υφάσματα και διηθητικά στρώματα. Η σειρά είναι διαθέσιμη στα παρακάτω υλικά από 90 έως 150 g/m2.

ΧΑΡΤΙΑ ∆ΙΗΘΗΣΗΣ ΚΑΙ CARTRIDGE ΑΝΘΡΑΚΑ
Η ιδιαίτερη δομή των προϊόντων μας είναι ιδανική για να στοχεύει χαρακτηριστικά του άνθρακα σε όλους τους βιομηχανικούς τομείς. Οι ενεργοί άνθρακες χρησιμοποιούνται για την επεξεργασία επιφανειακών υδάτων και για να απορροφούν ρύπους και οργανικά υγρά, απομακρύνοντας χρωστικές ουσίες και οσμές.

ΦΑΚΟΕΙ∆Η ΣΤΟΙΧΕΙΑ
Τα φακοειδή στοιχεία CKP προσφέρουν μια συμπαγή και εφαρμοστή λύση για τη διήθηση όλων των βιομηχανικών υγρών και των υγρών των τροφίμων, εξαιτίας των δοκιμασμένων τεχνολογιών διήθησης μέσω φύλλων. Το φακοειδές στοιχείο προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα των παραδοσιακών φύλλων σε ένα εντελώς στεγανό και αποστειρωμένο περιβάλλον, αποτρέποντας έτσι την εξωτερική μόλυνση και τις απώλειες προϊόντος.

CARTRIDGE – ΗΘΜΟΙ
Νέα τεχνολογία που χρησιμοποιεί συνθετικές ίνες και μεμβράνες μας έχει επιτρέψει να αναπτύξουμε μια ευρεία σειρά κασετών φίλτρου για την ικανοποίηση των αναγκών σε όλες τις φάσεις της διαδικασίας. Η σειρά είναι διαθέσιμη σε τυποποιημένες διαστάσεις και τύπους σύνδεσης.

σειρά:

  • Cartridge πολυπροπυλενίου και τυλιχτών σπάγγων από βαμβάκι
  • Cartridge για γενικές χρήσεις (ονομαστικό ποσοστό συγκράτησης), πολυπροπυλενίου βάθους, πτυχωτού πολυπροπυλενίου και πτυχωτής ίνας γυαλιού.
  • Cartridge για τρόφιμα και φαρμακευτικές εφαρμογές (απόλυτο και πιστοποιημένο ποσοστό συγκράτησης), πολυπροπυλενίου βάθους, πτυχωτού πολυπροπυλενίου και πτυχωμένης ίνας γυαλιού και πολυαιθεροσουλφόνης.

ΣΑΚΟΙ ∆ΙΗΘΗΣΗΣ
Οι σάκοι διήθησης αποτελούν την πιο κατάλληλη λύση για γρήγορη και αποτελεσματική διήθηση κάθε είδους υγρού με υψηλό επίπεδο ιξώδους και ρύπων. Το προϊόν αυτό χρησιμοποιείται σε όλους τους τομείς της βιομηχανίας και είναι διαθέσιμο στις πιο συνήθεις τυποποιημένες διαστάσεις, σε πίλημα πολυεστέρα και πολυπροπυλενίου ή σε νάιλον δίχτυ μονού νήματος.