Τοσίτσα 6, 106 82
Αθήνα, Ελλάδα
Δε - Πα
08:00 - 16:00
+(30) 210-3211585
argyroscompany@gmail.com

Η ιστορία της Argyros Co.

Η εταιρεία Αργυρός ιδρύθηκε το 1964 από τον Χημικό οινολόγο Γεώργιο Αργυρό.Στα πρώτα βήματά της δραστηριοποιείται στον χώρο των χημικών αναλύσεων οίνων και γλευκών.

Από το 1972 μπαίνει δυναμικά στον χώρο παροχής μηχανολογικού εξοπλισμού Οινοποιείων και Ποτοποιείων παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες.

Το 1997 αναλαμβάνει την εταιρεία ο υιός Μανώλης Αργυρός, επεκτείνοντας την δραστηριότητά της στην παροχή εξοπλισμού για την τυποποίηση Ελαιολάδου.

Το 2004 μπαίνει δυναμικά στον κλάδο εφαρμογών κλιματισμού και ελέγχου θερμοκρασιών στον κλάδο βιομηχανίας τροφίμων, ανοίγοντας τους ορίζοντες δραστηριοτήτων της εταιρείας και προς άλλες κατευθύνσεις.

Με έδρα την Αθήνα, δραστηριοποιείται σε όλη την Ελλάδα. Είναι μια σωστά οργανωμένη εταιρεία με μακροχρόνια πείρα και σημαντική υποδομή, τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό, όσο και σε τεχνολογικό εξοπλισμό.

 

Το όραμά μας

Η Argyros Co. είναι πάντα στη διάθεσή σας, για την καλύτερη εξυπηρέτηση σε όλες τις ανάγκες σας σε τεχνολογικό εξοπλισμό. 

Σκοπός της εταιρείας μας είναι να προσελκύσει και να βοηθήσει τον άμεσα ενδιαφερόμενο πελάτη να εξοπλιστεί με τον πλέον κατάλληλο τεχνολογικό εξοπλισμό.

Στόχος της εταιρείας μας είναι να προσφέρει ολοκληρωμένο έργο και τις καλύτερες προτάσεις στους πελάτες της.

Ευθύνη της εταιρείας μας είναι να προλαμβάνει τις μελλοντικές ανάγκες των πελατών της και να φανεί αντάξια των προσδοκιών τους.

Πιστεύω της εταιρείας μας, η τάχιστη και άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας.

ΟΙΝΟΣ

ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΑ

ΜΕΛΙ

ΖΥΘΟΣ

ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ

ΑΝΤΛΙΕΣ

ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ

ΟΙΝΟΣ

Το κρασί είναι ένα προϊόν που χρειάζεται φροντίδα για να αναδείξει τα τελικά του χαρακτηριστικά. Η Argyros Co. μέσα από την τεράστια εμπειρία της στο χώρο της οινοποιίας διαθέτει όλες τις απαραίτητες λύσεις για κάθε είδους και μεγέθους οινοποιητικά και εμφιαλωτικά μηχανήματα ώστε να παραχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα από τον τρυγητό έως τον τελικό καταναλωτή.

ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

Ο στόχος μας είναι να προτείνουμε λύσεις που θα ικανοποιούν τις προσδοκίες των πελατών, οι οποίοι θέλουν να είναι σίγουροι ότι θα παράγουν άριστης ποιότητας ελαιόλαδο. Για την επίτευξη του στόχου αυτού, η μονάδα μεταποίησης πρέπει να διαθέτει όλα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, που την καθιστούν ικανή να επεξεργάζεται τις ελιές ανά παρτίδα και ελαιοπαραγωγό. Η εταιρίας μας είναι εδώ για να σας βοηθήσει σε αυτό..

ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΑ

Η απόσταξη του οινοπνεύματος είναι μια τεχνική, που φαίνεται να επινοήθηκε κοντά στα 1.100 μ.Χ. από τους Άραβες, ενώ βελτιώθηκε ιδιαίτερα από τους αλχημιστές στους αμέσως επόμενους αιώνες. Οι τελευταίοι πίστευαν για καιρό ότι αυτό ήταν το πολυπόθητο “ελιξίριο της ζωής”. Για να είναι τα αποστάγματα μας πραγματικά ‘ελιξίρια’ διαθέτουμε τις επιλογές για αρτιότερη παραγωγή και εμφιάλωση τους.

ΜΕΛΙ

Το μέλι αυτό το μοναδικό προϊόν χρειάζεται τα σωστά μηχανήματα για την συσκευασία του . Είμαστε στο πλευρό σας να βρούμε την σωστότερη επιλογή.

ΖΥΘΟΣ

Είμαστε εδώ να σας βοηθήσουμε στην παραγωγή και στην εμφιάλωση της δικής σας μπύρας …. Σε μικρή ή μεγαλύτερη παραγωγή.

ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ

Είμαστε δίπλα σας από τον σχεδιασμό και την επιλογή των καταλλήλων δεξαμενών για το οινοποιείο, οξοποιείο, ποτοποιείο, ζυθοποιείο και εμφιαλώτηριο χυμών κτλ.

ΑΝΤΛΙΕΣ

Η μεταφορά και η άντληση είναι από τις βασικότερες εργασίες σε οποιαδήποτε παραγωγική μονάδα. Σας παρέχουμε μια ευρεία γκάμα ποικίλων τύπων αντλιών που καλύπτουν κάθε εργασία όσο ευαίσθητη και να είναι .

ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ

Ποικίλα συστήματα αυτοματισμών ολοένα και περισσότερο χρησιμοποιούνται σε μηχανήματα ή και σε διαδικασίες μέσα σε έναν εργοστασιακό ή βιοτεχνικό χώρο. Οι σύγχρονες απαιτήσεις για μια καλύτερη αυτοματοποιημένη διεργασία ή ο καλύτερος έλεγχος και η παρακολούθηση εργασιών είναι μια αναγκαιότητα στο σημερινό περιβάλλον . Η εταιρεία μας προσπαθώντας να ικανοποιήσει τις ανάγκες του πελατολογίου της διαθέτει συστήματα αυτοματισμών και προσπαθεί συνεχώς να εμπλουτίζει την γκάμα των προϊόντων της στον τομέα αυτό