Τοσίτσα 6, 106 82
Αθήνα, Ελλάδα
Δε - Πα
08:00 - 16:00
+(30) 210-3211585
argyroscompany@gmail.com

Συνεργασία της Argyros Co. με την Cordenons

Συνεργασία της Argyros Co. με την Cordenons για φιλτρόχαρτα και συτήματα διήθησης

Χάρη στη συνεχή έρευνα και ανάπτυξη στον τομέα της διήθησης υγρών, το τμήμα Φίλτρων της Ομίλου Cordenons κατάφερε να δημιουργήσει μια ολοκληρωμένη σειρά υλικών, κατάλληλων για ευρύ φάσμα τελικής χρήσης στη διήθηση. Κάτι τέτοιο έχει επιτευχθεί μέσω της τεχνολογικής ανάπτυξης κατά τη διάρκεια πολλών ετών με την εμπειρία που αποκτήθηκε προμηθεύοντας τη γενική αγορά φίλτρων.

Με την εμπειρία αυτή πλέον διαθέτουμε τη δεξιότητα να ικανοποιούμε όλες τις ανάγκες που σχετίζονται με τη διήθηση στους τομείς τροφίμων, χημικών, φαρμακευτικών προϊόντων και βιομηχανίας. Η σειρές διηθητικών χαρτιών, χαρτονιών και φύλλων τελευταίας τεχνολογίας που κατασκευάζουμε, παράγονται με χρήση ποιοτικών πρώτων υλών, αυστηρά επιλεγμένων και ελεγμένων ώστε να ανταποκρίνονται συνεχώς και να διασφαλίζουν το απαιτούμενο επίπεδο επιδόσεων.

Για την ικανοποίηση όλων των αναγκών στα διάφορα στάδια της διαδικασίας της βιομηχανικής διήθησης, η σειρά των προϊόντων έχει διευρυνθεί με την εισαγωγή κασετών, σάκων φίλτρου και περιβλημάτων. Αυτό έγινε με τη χρήση καινοτόμων υλικών και σύγχρονης τεχνολογίας.

Το τμήμα Φίλτρων του Ομίλου Cordenons είναι πιστοποιημένο με ISO-9001, το οποίο διασφαλίζει πρότυπα ποιότητας κατά τη διάρκεια της κατασκευής. Όλα τα προϊόντα είναι πιστοποιημένα βάσει εθνικών και διεθνών προτύπων, εξειδικευμένων για την τελική χρήση και εμπορία του κάθε προϊόντος. Επιπρόσθετα, η αποθήκη μας ελέγχεται για να συμμορφώνεται με τα ευρωπαϊκά πρότυπα HACCP.