Τοσίτσα 6, 106 82
Αθήνα, Ελλάδα
Δε - Πα
08:00 - 16:00
+(30) 210-3211585
argyroscompany@gmail.com

Χαρτιά Διήθησης και Cartridge Άνθρακα

Project Detail

ΧΑΡΤΙ ΔΙΗΘΗΣΗΣ
Το χαρτί αυτό σχεδιάστηκε για τη διαύγαση θολών υγρών και για την εξάλειψη μικρών ποσοτήτων χρωστικών ουσιών από διαλύματα με βάση το νερό, την αιθανόλη ή έλαια. Περιέχει υψηλό επίπεδο ενεργών ανθράκων (περίπου 60%). Η ιδιαίτερη σύνθεσή του εξασφαλίζει άριστη μηχανική αντοχή στην ξηρασία και την υγρασία, γεγονός που το εντάσσει στη σειρά των χαρτιών ταχείας διήθησης. Η απορροφητική ισχύς των ενεργών ανθράκων επιτρέπει επίσης τη χρήση αυτού του προϊόντος σε περιπτώσεις όπου απαιτείται η συγκράτηση μικροσκοπικών αερομεταφερόμενων σωματιδίων.

ΦΙΛΤΡΑ ΔΙΗΘΗΣΗΣ
Ο αριθμός των εφαρμογών επεξεργασίας των φύλλων άνθρακα έχει κλιμακωθεί, όχι μόνο σε σχέση με την ποικιλία τους, αλλά και λόγω της ευκολίας τους. Κάποια από τα πλεονεκτήματα είναι ότι δεν απαιτείται χρήση αραιής πούδρας ή κόκκων ενεργού άνθρακα και δεν απαιτείται χρήση φίλτρων για την απομάκρυνση ενεργού άνθρακα από το επεξεργαζόμενο υγρό. Οι κύριες εφαρμογές επεξεργασίας του άνθρακα είναι η απομάκρυνση χρωστικών, οσμών, αρνητικών γεύσεων και χλωρίου από τα χημικά, το νερό, τα τρόφιμα και τα ροφήματα.

Τα φύλλα ενεργού άνθρακα είναι κατάλληλα για επαφή με τρόφιμα σύμφωνα με τον Κανονισμό 1935/2004/ΕΚ, τη Σύσταση του Ομοσπονδιακού Ινστιτούτου Αξιολόγησης Κινδύνων (BfR) Κεφ. XXXVI και τον Κώδικα Ομοσπονδιακών Κανονισμών (CFR) της Υπηρεσίας Ελέγχου Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) 21 176.170

Διαθέσιμες Διαστάσεις: Φύλλα τετράγωνου σχήματος και Επίπεδοι δίσκοι, με ή χωρίς οπές.
Συσκευασία: 100 φύλλα/κουτί και 100 φύλλα/πακέτο