Τοσίτσα 6, 106 82
Αθήνα, Ελλάδα
Δε - Πα
08:00 - 16:00
+(30) 210-3211585
argyroscompany@gmail.com

Χαρτόνια Διήθησης

Project Detail

Οι ανάγκες για διήθηση στις βιομηχανίες τροφίμων, χημικών και φαρμακευτικών προϊόντων εξελίσσονται συνεχώς, και ο Ομιλος Cordenons έχει ακολουθήσει τις προτάσεις και τα αιτήματα της αγοράς για να προσαρμόσει τη σειρά των χαρτονιών διήθησης που κατασκευάζουμε.
Το αποτέλεσμα αυτής της εξέλιξης είναι μια δοκιμασμένη σειρά χαρτονιών διήθησης τα οποία ήδη κατασκευάζουμε και προμηθεύουμε. Τέτοια είναι τα χαρτόνια E1-E2-SU PER-E4-OCTEX και S750.

Τα χαρτόνια διήθησης που παράγουμε κατασκευάζονται αποκλειστικά από καθαρή κυτταρίνη με υψηλή περιεκτικότητα σε α-κυτταρίνη. Χνούδι σπόρων βαμβακιού προστίθεται επίσης όταν απαιτείται χαρτόνι για συγκεκριμένη εφαρμογή.
Με βάση τις εργαστηριακές αναλύσεις και τα σχετικά πρακτικά δοκιμών, επιβεβαιώνουμε ότι ολόκληρη η σειρά ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις καταλληλότητας για επαφή με τρόφιμα , σύμφωνα με το υπουργικό διάταγμα της 21/03/73 και δεν αλλάζει τη σύνθεση ή τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά των τροφίμων, σύμφωνα με τη γενική απαίτηση του κανονισμού ΕΚ 1935/2004.

∆ιαθέσιμες ∆ιαστάσεις: Φύλλα τετράγωνου σχήματος και Επίπεδοι δίσκοι, με ή χωρίς οπές.
Συσκευασία: 100 φύλλα/πακέτο