Τοσίτσα 6, 106 82
Αθήνα, Ελλάδα
Δε - Πα
08:00 - 16:00
+(30) 210-3211585
argyroscompany@gmail.com

Διηθητικά Φύλλα CKP

Project Detail

Τα διηθητικά φύλλα CKP μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών, από την τραχύτητα έως την αποστείρωση υγρών για χρήση σε διαλύματα τροφίμων, φαρμακευτικών προϊόντων και χημικών. Μετά τη διενέργεια ερευνών, καταφέραμε να αναπτύξουμε τη νέα σειρά διηθητικών φύλλων CKP.

Οι δομικές τροποποιήσεις έχουν βελτιώσει τα τεχνικά χαρακτηριστικά των προϊόντων, αυξάνοντας την αποτελεσματικότητα, την απόδοση, τη διάρκεια και τη μηχανική αντοχή της συσκευής κατά τη διαδικασία της διήθησης. Η υψηλή ποιότητα , η δομή που αποτρέπει οποιαδήποτε απώλεια ινών και η πλευρά εισροής «επωνυμίας CKP» δεν έχουν αλλάξει. Προσθέσαμε 2 ολοκαίνουρια επίπεδα: CKP V14 (μέτριας στίλβωσης) και CKP V28 (αποστείρωσης με υψηλότερη συγκράτηση).
Οι ακριβείς έλεγχοι των προϊόντων μας, μας επέτρεψαν να σχεδιάσουμε ένα διάγραμμα που τονίζει την ειδική ικανότητα και την ισχύ συγκράτησης κάθε διηθητικού φύλλου.

Πιστοποιούμε ότι όλα τα επίπεδα είναι κατάλληλα για επαφή με τρόφιμα σύμφωνα με τον Κανονισμό 1935/2004/ΕΚ, τη Σύσταση του Ομοσπονδιακού Ινστιτούτου Αξιολόγησης Κινδύνων (BfR) Κεφ. XXXVI και τον Κώδικα Ομοσπονδιακών Κανονισμών (CFR) της Υπηρεσίας Ελέγχου Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) 21 176.170

∆ιαθέσιμες ∆ιαστάσεις: Φύλλα τετράγωνου σχήματος και Επίπεδοι δίσκοι, με ή χωρίς οπές.
Συσκευασία: 100 φύλλα/κουτί και 100 φύλλα/πακέτο